Παρίσι Disney Εκδρομη

ΠΑΡΙΣΙ - DISNEY 6 ΗΜΕΡΕΣ 3 ∆ΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙ & 2 ΣΤΗΝ DISNEY ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΕΩΣ-ΛΟΥΒΡΟ-ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ-ΝΟΡΜΑΝ∆ΙΑ

1η ηµέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ - ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΕΩΣΣυγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόµιο. Έλεγχος και πτήση για Παρίσι. Άφιξη στην πανέµορφη πόλη του Φωτός και ξεκινάµε την περιήγησή µας στα αναρίθµητα αξιοθέατα της. Θα δούµε την Όπερα, την εκκλησία της Μαρίας της Μαγδαληνής , τη γέφυρα του Αλέξανδρου του 3ου, την Παναγία των Παρισίων, την Αψίδα του Θριάµβου, την πλατεία Οµονοίας µε τον οβελίσκο του Λούξορ, το Τροκαντερό µε το παλάτι Σαγιό, των πύργο του Άιφελ, το µέγαρο των Αποµάχων, την γειτονιά των Λατίνων, το Πάνθεων και πολλά άλλα. Στη συνέχεια µετάβαση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Για την πρώτη βραδιά σας στο Παρίσι σας προτείνουµε να ανακαλύψουµε µαζί τον λόφο της Μονµάρτης, µια από της πιο γραφικές γειτονιές του Παρισιού.

2η ηµέρα: ΛΟΥΒΡΟ - ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ
Μετά το πρόγευµά µας θα αναχωρήσουµε για τα ανάκτορα των Βερσαλλιών, όπου έλαµψε ο βασιλιάς ήλιος ο Λουδοβίκος ο 14ος . Επίσκεψη στο παλάτι, στα βασιλικά διαµερίσµατα, στην αίθουσα των κατόπτρων και τους φανταστικούς κήπους του αλά γαλλικά. Στη συνέχεια επιστροφή στο Παρίσι και στο µουσείο του Λούβρου, όπου θα θαυµάσουµε την Τζοκόντα, την Αφροδίτη της µήλου, τη Νίκη της Σαµοθράκης κ.α. Τελειώνοντας, θα καταλήξουµε στις όχθες του ποταµού Σηκουάνα για προαιρετική κρουαζιέρα στον ποταµό.

3η ηµέρα: ΝΟΡΜΑΝ∆ΙΑ – ΝΤΟΒΙΛ - ΟΝΦΛΕΡ
Η Γαλλία δεν είναι µόνο το Παρίσι. Γι'αυτό σας προτείνουµε, προαιρετικά, µια ηµερήσια εκδροµή, κοντά στο Παρίσι, στις νορµανδικές ακτές, πρώτο τουριστικό θέρετρο των Παριζιάνων. Θα ανακαλύψετε την πανέµορφή και κοσµοπολιτική Ντοβίλ, τη Τρουβίλ και το παραδοσιακό και πολλή γραφικό ψαροχώρι Ονφλέρ. Επιστροφή αργά το απόγευµα στο Παρίσι.

4η – 6η ηµέρα: ΠΑΡΙΣΙ - DISNEY
Ταξίδι στον ονειρικό κόσµο της Disney. Ένα υπέροχο παραµυθένιο χωριό µε όλους τους γνωστούς ήρωες του Disney, µε ταξίδια στο παρελθόν, στην επιστηµονική φαντασία και στην τεχνολογία, για µικρούς και µεγάλους. Τα χρώµατα, η χαρούµενη µουσική, τα φαντασµαγορικά θεάµατα, οι επιβλητικές παρελάσεις όλων των ηρώων της Disney θα σας συναρπάσουν. Την τελευταία ηµέρα µεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση επιστροφής.

Περιλαµβάνονται:

1. Αεροπορικά εισιτήρια
2. ∆ιαµονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
3. Πρωινό καθηµερινά στο ξενοδοχείο
4. Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύµφωνα µε το πρόγραµµα εκδροµής.
5. Έµπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου.

6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

7. Εισιτήρια Eurodisney

∆εν περιλαµβάνονται:

Φόροι αεροδροµίων, είσοδοι µουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό ή προτεινόµενο.

Σηµείωση : Η εκδροµή µπορεί να τροπο- ποιηθεί και αντίστροφα χωρίς καµµία παράλειψη.